Tiehöyläykset ja muut palvelumme – Kokkolasta ja Heinolasta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Hallien rakentajana ja huoltajana pääasiallisesti tunnettu Asennus Hartome Oy tarjoaa myös tiehöyläykset ja teiden muun kunnossapidon, lumenpudotukset sekä nosturia vaativat työt Kokkolasta ja Heinolasta käsin kaikkialle Suomeen. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja kysy lisää!

Tiehöyläykset ja teiden kunnossapito

Teemme tiehöyläyksiä ja teiden kunnossapitoa Kokkolasta ja Heinolasta käsin koko Suomen alueella. Olemme palvelleet julkisia toimijoita, yksityishenkilöitä ja tiekuntia tiehöyläyksissä ja teiden kunnossapidossa jo vuodesta 1997 asti.

Palvelumme kattaa:

  • tiehöyläykset pääsääntöisesti keväällä ja kesällä

  • syksyn ennakoivat teiden kunnostukset talvea varten

  • polanteiden poistot talvella

  • asfalttien pohjat

  • sorateiden kunnossapitotyöt

  • teiden talvikunnossapidon.

Käytössämme on monipuolinen kalusto, jonka avulla kaikki tienkunnostustyöt hoituvat sujuvasti. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä!

Tiehöyläys – kestävä valinta tien kunnostamiseen

Kunnostamme tiehöyläyksen avulla roudan ja sateiden rikkomat, kuoppaiset maantiet ja soratiet. Höyläys pidentää tien käyttöikää ja tekee siitä paljon turvallisemman ja mukavamman käyttää. Teitä voidaan kunnostaa ja niiden kuoppaisuutta vähentää edullisemmillakin tavoilla, mutta tiehöyläys on ratkaisuna pitkäikäisempi ja siten kustannustehokkaampi. Tiehöyläyksessä kuoppia ei täytetä vaan ne poistetaan kokonaan.


Teemme tiehöyläyksiä pääsääntöisesti kevään ja alkukesän aikana, mutta tarvittaessa toteutamme niitä myös muina vuodenaikoina. Voimme tehdä höyläyksen samalle tielle useammankin kerran kesässä. Näin tie pysyy jatkuvasti hyvässä kunnossa ja vältyt kalliilta, tien käyttöä haittaavilta urakoilta.

Kysy lisää

Lumenpudotukset ja nosturityöt

Teemme myös lumenpudotukset PVC-hallien ja muiden rakennusten katoilta yrityksille, taloyhtiöille ja esimerkiksi yksityisille kotitalouksille. Lisäksi otamme vastaan työtehtäviä, joissa nostokalustostamme on apua: Käytössämme on Fassi 275 -nosturi, jonka ulottuvuus on noin 20 metriä. Nosturista löytyy henkilökori ja vinssi. Hyödynnämme samaa kalustoa esimerkiksi hallien asennuksissa ja lumenpudotuksissa.

Yhteystiedot