Hallien siirrot ammattitaidolla – Palvelemme Kokkolasta ja Heinolasta käsin

Ota yhteyttä!

Asennus Hartome Oy tekee hallien siirrot ammattitaidolla. Palvelemme Kokkolasta ja Heinolasta käsin siirtoprojekteissa ympäri Suomen. Saat meiltä sinulle helppoa avaimet käteen -palvelua, joka kattaa hallin purkamisen, siirtämisen ja kokoamisen. Siirrämme sekä pressuhalleja että kuorielementtihalleja, ja tarvittaessa saat meiltä myös uusien hallien asennukset.

Hallien siirrot avaimet käteen -palveluna

Onko sinulla jo halli, jonka haluat siirtää uuteen paikkaan? Kokonaisvaltainen siirtopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella: hoidamme hallin purun nykyisessä sijainnissaan, kuljetukseen uuteen paikkaan sekä pystytyksen kaikkine työvaiheineen. Meillä on käytössämme tarvittava kalusto, jotta halli saadaan siirrettyä jouhevasti toivomaasi paikkaan.

 

Huomaa, että siirrämme hallit sekä maantieteellisesti lähelle että kauas. Jos haluat siirtää hallia saman tontin sisällä tai muuten lyhyen matkan säteellä, saattaa siirto onnistua jopa hallia purkamatta. Pystymme ottamaan vastaan myös vaativat siirtotehtävät. Siirron aikataulu riippuu projektin koosta.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Kysy lisätietoja

Pressuhallien ja kuorielementtihallien siirrot kokonaisurakkana

Minkälainen halli sinulla on käytössäsi? Onko tontillasi pressuhalli eli PVC-kangashalli vai kuorielementtihalli? Siirtourakan kesto ja hinta riippuvat hallin materiaalista.

 

Pressuhalli eli PVC-kangashalli on helppo asentaa ja siirtää. Ylipäätään pressuhalli on erinomainen valinta silloin, kun tarvitaan nopeasti asennettavaa ja siirrettävää hallia. Pressuhalleja käytetään esimerkiksi teollisuus- ja varastohalleina, ratsastusmaneeseina, urheiluhalleina sekä maatilojen konesuojina.

 

Kuorielementtihalli on pressuhalleja vaikeampi siirtää, mutta siirrämme myös nämä hallit osaavin ottein! Kuorielementtihalli on kova, minkä takia sen huolto- ja korjaustarve on melko vähäinen. Jos olet siis alun perin päätynyt valitsemaan kuorielementtihallin, avullamme voit nauttia sen pitkäikäisyydestä myös uudessa sijainnissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusien hallien asennukset

Joskus vanhaa hallia ei ole järkevä siirtää esimerkiksi sen iän ja kunnon takia. Kokenut henkilökuntamme pystyy arvioimaan siirron kannattavuuden ennen tehtävään tarttumista. Jos tarvitset hallin käyttöösi, olemme käytettävissä myös uusien hallien asennuksiin kaikkialla Suomessa. Emme itse myy halleja, mutta avullamme löydät nopeasti tarpeisiisi sopivan hallin.

Lue lisää asennuksista