Hallien korjaukset ja huollot Kokkolasta ja Heinolasta koko Suomeen

Ota yhteyttä!

Asennus Hartome Oy tarjoaa hallien korjaukset ja huollot pressuhalleille ja kuorielementtihalleille. Palvelemme Kokkolasta ja Heinolasta käsin asiakkaita kaikkialla Suomessa. Arviomme ennen toimeen tarttumista huollon tai korjauksen kannattavuuden yhdessä kanssasi. Joskus halli on hyvä vaihtaa suoraan uuteen – täältä voit lukea lisää uusien hallien asennuksista.

Hallin kunnon arviointi

Ennen korjauksen tai huollon aloittamista teemme hallille perusteellisen kuntotarkastuksen, jonka aikana arvioimme hallin korjauksen tai huollon kannattavuuden yhdessä kanssasi. Tulemme katsomaan hallin kunnon paikan päälle tai selvitämme sen valokuvista.

 

Hallin kunnon selvittämisen aikana tutkimme, onko halliin tullut kolhuja, repeämiä tai muita huoltoa vaativia vahinkoja. Lisäksi tarkastamme kantavien rakenteiden liitokset. Kun halli on kokonaisuudessaan tutkittu, saat meiltä tarjouksen ja aloitamme tarvittavat korjaus- ja huoltotoimet.

Ota yhteyttä ja pyydä arvio!

Hallien huoltoväli

Pressuhallia on syytä huoltaa muutaman vuoden välein. Huollon yhteydessä korjaamme pienet repeämät. Pressuhallien käyttöikä on oikein korjattuna ja huollettuna useita kymmeniä vuosia. Jos hallin säännöllinen huolto laiminlyödään, kasvavat mahdolliset repeämät hiljalleen suuremmiksi. Lopulta kangas voi revetä koko pituudeltaan, mikä johtaa koko kankaan uusimiseen ja siten suurempiin kustannuksin.

 

Kuorielementtihallin etuihin kuuluu sen kova pintamateriaali. Kovuutensa ansiosta kuorihallin huolto- ja korjaustarve on verrattain vähäinen. Tarkasta kuitenkin hallin kunto säännöllisin väliajoin ja ota tarvittaessa yhteyttä!

 

Hallin korjaus on aina hyvä tehdä hyvissä ajoin. Näin halli saadaan vielä kuntoon ja vältät isommat korjaukset ja viime kädessä investoinnin uuteen halliin.

Kysy lisää

Tutustu uusien hallien asennuksiin!

Entä kun vanha halli on tullut tiensä päähän? Saat meiltä uusien hallien asennukset koko Suomen alueella. Asennamme sekä uudet pressuhallit että kuorielementtihallit – kaikki koot onnistuvat. Emme myy halleja, mutta autamme tarpeen mukaan oikean hallin valitsemisessa.

Lue lisää asennuksista