Hallien asennukset kokemuksella Kokkolasta ja Heinolasta

Ota yhteyttä!

Asennus Hartome Oy tekee hallien asennukset kaikkien valmistajien tuotteille. Asennamme sekä pressuhallit että kuorielementtihallit, ja palvelemme Kokkolasta ja Heinolasta käsin asiakkaita kaikkialla Suomessa. Saat meiltä pitävän tarjouksen ja kestävän asennustyön yhdellä yhteydenotolla.

Hallit eri käyttötarkoituksiin

Teemme uusien hallien asennuksia koko Suomen alueella. Asennamme kaikenkokoisia halleja, ja saat meiltä sekä pressuhallien eli PVC-hallien että kuorielementtihallien asennukset ammattitaidolla. 

 

Hallit sopivat erinomaisesti moniin eri käyttötarkoituksiin ja oikein huollettuna ne kestävät käytössä pitkään.

Olemme asentaneet halleja muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • urheilu- ja liikuntahalleiksi (tennishallit, jäähallit, agilityhallit, padelhallit jne.)

  • ratsastusmaneeseiksi

  • maatilojen konesuojiksi

  • autoliikkeille ulkona olevien autojen suojiksi

  • teollisuuden varastohalleiksi

  • muuhun varastokäyttöön.

Kerromme mielellämme lisää jo asentamistamme halleista. Tarvittaessa voimme toimittaa listan referensseistämme.

Kysy lisätietoja

Hallit avaimet käteen -ratkaisuna

Vahvuuksiamme hallien asentajana on selkeästi hinnoiteltu palvelupaketti, joka sisältää kaiken hallin asennukseen tarvittavan työn: hoidamme asennukset perustuksista runkoon ja katteeseen asti. Tarjoamme myös olemassa olevien hallien siirrot avaimet käteen -ratkaisuna. Tällöin huolehdimme hallin purkamisesta, siirrosta ja uudelleenasennuksesta.

 

Emme ole sidoksissa minkään tietyn hallivalmistajan halleihin, vaan saat meiltä asennuksen kaikenlaisille halleille. Meillä on kokemusta työskentelystä useiden eri valmistajien tuotteiden parissa ja olemme asentaneet jo satoja halleja eri puolille Suomea. Kokemuksemme avulla meiltä onnistuvat myös haastavilta vaikuttavat asennus- ja siirtotyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – kerromme mielellämme lisää ja annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot

Muista hallin huollot ja korjaukset

Ammattilaisen asentama halli kestää oikein huollettuna ja korjattuna vuosia. Jotta hallisi kestää asennuksen jälkeen käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään, tulemme tarpeen mukaan myös huoltamaan ja korjaamaan hallia.

 

Pressuhallia on syytä huoltaa muutaman vuoden välein ja korjata tässä yhteydessä pienet repeämät. Kovapintainen kuorielementtihalli vaatii vain vähän huoltoa, mutta sen kuntoa kannattaa tarkkailla silmämääräisesti säännöllisin väliajoin.

Lue lisää huolloista