Hallien asennusta ja huoltopalvelua Kokkolasta ja Heinolasta – tutustu avoimiin työpaikkoihin

Ota yhteyttä

Etsitkö uusia työkuvioita? Asennus Hartome Oy on pressuhallien asennukseen erikoistunut yritys. Toimimme Kokkolasta ja Heinolasta käsin kaikkialla Suomessa. Monipuoliseen asiakaskuntaamme lukeutuu sekä monikansallisia yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia.

 

Tältä sivulta voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme. Tavoitat meidät parhaiten ja ensisijaisesti puhelimitse. Voit myös halutessasi laittaa sähköpostia tai täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Haemme pressuhallien asentajia

Etsimme luotettavia ja tunnollisia työntekijöitä hallien asentamiseen, korjaukseen ja siirtoon.
Työtä tehdään reissutyönä, ja työsopimus voidaan räätälöidä hakijan toiveiden pohjalta joko
pitempiaikaiseksi tai keikkaluontoiseksi.

 

Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, vaan rehti asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat.
Työtehtäviin perehdytetään, ja työntekijällä on hyvät etenemismahdollisuudet karttuvan kokemuksen myötä aina työnjohtotehtäviin saakka.

 

Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Tarvittaessa työturvallisuuskortin voi hankkia ennen työn aloitusta tai suorittaa työn alkaessa myös verkkokoulutuksena. Asennus Hartome kustantaa työturvallisuuskortin ja kaikki muut työhön liittyvät koulutukset.

 

Kiinnostuitko työpaikasta? Otathan yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse 0400 191 332, ja halutessasi voit myös täyttää oheisen työnhakulomakkeen.

Työnhakulomake

No file selected

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.